Restaurant

Complex Cristal

Pofta buna!

Cadrul mirific in care este situata  Complexul Turistic Cristal  face din aceasta un loc ideal pentru organizare evenimente. Ambianta, serviciile, meniul, locatia si decoratiunile, sunt alese cu o deosebita atentie pentru a transforma orice moment important din viata dumneavoastra intr-un eveniment magic.

Indiferent de buget sau preferinte, concepem pachete personalizate care satisfac cereri cat mai diverisficate.

Organizam o gama vasta de evenimente precum:

  • mese festive
  • nunti
  • botezuri
  • team building-uri

Iar atentia pe care o acordam detaliilor diferentiaza Complex Cristal de alti organizatori de evenimente.

Pozitionarea noastra, capacitatea de cazare si facilitatile fac din Complex Cristal o destinatie pentru orice tip de eveniment si un cadru ideal pentru relaxare si distractie.

Restaurantul Complexului Cristal din Slanic Moldova dispune de o capacitate de 150 de locuri, cu un meniu variat din bucataria internationala si un meniu bogat in mancaruri traditionale romanesti specifice zonei. Pe langa acestea restaurantul nostru va sta la dispozitie si cu un meniu cu diferite mancaruri dietetice!

Complexul Cristal dispune de o capacitate de cazare compusa din camere single, camere duble, camere duble twin precum si apartamente, dotate cu baie proprie, TV, frigider, uscator de par, internet wireless si accesorii de mobilier necesare unei sederi placute si confortabile in statiunea Slanic Moldova.

contact@complexcristal.ro

Str. Nicolae Balcescu nr. 70 Slanic Moldova

+40234348004 / +40744219866 / +40744111554